1. plads på Top 100 listen over Danmarks dygtigste IT-virksomheder

I Distributør kategorien for andet år i træk
Vi er glade for at kunne annoncere

Vi er blandt de mest talentfulde IT virksomheder

Vi er glade for at kunne meddele, at WERD igen er blevet anerkendt som en af Danmarks dygtigste IT-virksomheder. Computerworld Danmark, et af Danmarks største it-medier og brancheblade, har for nylig offentliggjort sin længe ventede Top 100-liste. Denne prestigefyldte placering, som siden 1996 har kåret Danmarks dygtigste IT-virksomheder, er baseret på forskellige kriterier, herunder overskud og vækst.

For andet år i træk har WERD sikret sig topplaceringen i distributørkategorien, hvilket viser vores forpligtelse til at levere enestående service og levere it-produkter i topkvalitet. Derudover har vi opnået en imponerende andenplads i salgskategorien, hvilket yderligere styrker vores position som en førende spiller på markedet.

At være placeret på en fjerdeplads på den samlede Top 100-liste er et vidnesbyrd om det hårde arbejde og dedikation fra vores talentfulde team og de stærke partnerskaber, vi har opdyrket med vores værdsatte kollegaer og forretningspartnere. Denne anerkendelse ville ikke have været mulig uden deres urokkelige støtte og engagement.

Vi er enormt stolte af denne præstation og vil gerne udtrykke vores oprigtige tak til alle, der har bidraget til vores succes. Vi forbliver dedikerede til at levere enestående løsninger og service til vores kunder, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse til ekspertise i it-branchen.

 1. pladsen i Distributør kategorien, for andet år i træk

  2. plads i afsætningskategorien  

 4. plads i den samlede Top 100 liste

Dekorativt - billede af folk på kontoret

Tak til alle kollegaer og samarbejdspartnere! Vi kunne umuligt at have gjort det uden jer.

One WERD