Mød os til IFA i Berlin, 1-5 September 2023

Find os alle dage

Kom i kontakt med WERD ved IFA Eventet - Mød vores kollega, Rasmus!

Opdag vores værdier og fleksibiliteten ved et samarbejde

Vi er glade for at kunne meddele, at Rasmus skal repræsentere WERD ved det kommende IFA-arrangement. Hvis du deltager og er interesseret i at mødes med os, er du velkommen til at kontakte Rasmus på telefon eller mail. Han vil mere end gerne arrangere et møde og diskutere eventuelle forespørgsler, du måtte have.

Hos WERD er vores værdier kernen i alt, hvad vi gør. Vi tror på passion, som er rodfæstet i vores daglige drift, hvilket driver os til konstant at stræbe efter ekspertise. Effektivitet er en anden nøgleværdi, der giver næring til vores ambition om løbende forbedringer og enkelhed, hvilket giver os mulighed for at levere merværdi til vores kunder og partnere.

Teamwork spiller en afgørende rolle for vores succes. Vi forstår, at vi ved at fremme et stærkt samarbejde og kommunikation kan opnå fremragende resultater sammen. Tillid er et grundlæggende aspekt af vores virksomhedskultur. Vi værdsætter og omfavner vores forskelligheder, opretholder gennemsigtighed og viser gensidig respekt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Vi er altid klar på at finde løsninger, der opfylder dine behov. Tøv ikke med at kontakte os, da vi altid står klar til at hjælpe dig.

Rasmus Halkjær Pedersen

Rasmus Halkjær Pedersen

Sales Manager D-A-CH and Benelux

Information om IFA

Dato:
1 - 5 September 2023

Åbningstider:
Hver dag fra 10 am til 6 pm

Lokation:
Messe Berlin
Messedamm 22
14055 Berlin
Tyskland

Event Link

IFA: Slip teknologiens fremtid løs på den globale markedsplads

Udforsk de seneste innovationer og få kontakt med industrieksperter på IFA Berlin

IFA, verdens mest betydningsfulde teknologimarkedsplads, samler nøgleforhandlere, købere og brancheeksperter i en fordybende begivenhed. Afholdt i Berlin, i hjertet af Europas vigtigste regionale marked, viser IFA de nyeste produkter og innovationer inden for forbrugerelektronik og husholdningsapparater. Med deltagere fra over 130 lande tilbyder IFA et enestående overblik over det internationale marked.

Fordyb dig i en verden af teknologiske vidundere, mens du opdager innovation, forestiller dig fremtiden og bliver inspireret på denne fem-dages messe. Oplev spændende produktlanceringer og debuter fra industripionerer, der tør omforme fremtiden.

Som det blomstrende nervecenter for Berlintechweek samler IFA de mest innovative mærker inden for forbrugerelektronik og husholdningsapparater sammen med førende forhandlere fra hele verden. Oplev spændingen ved brandlanceringer og meget mere. Få uvurderlig indsigt, der muliggør strategisk beslutningstagning, hvilket sikrer profitable valg for den kommende sæson.

Besøg IFA Berlin for at være på forkant med de teknologiske fremskridt og få chancen for at se mulighederne for vækst og succes.