Vi deltager i European Broker Meeting 2022

Kom i kontakt med os

Vil du mødes med os på det European Broker Meeting i Athen?

Det European Broker Meeting er det største event inden for computerhandelsindustrien med over 600 deltagende hvert år.

Andreas Mortensen, Frederik Nørskov Hellesøe og Rasmus Halkjær Petersen, som er erfarne og professionelle fagfolk vil være til stede. Hvis du deltager og er interesseret i at mødes med os, så er du mere end velkommen til at kontakte dem via LinkedIn for at arrangere et møde eller bare for at oprette forbindelse.

Mens vi ser frem til det European Broker Meeting i Athen 2022, glæder vi os til muligheden for at skabe nye partnerskaber, udvide vores netværk og i fællesskab forme fremtiden for industrien. Vi ser frem til muligheden for at mødes med dig i Athen!

Sæt kryds i kalenderen, gør dig klar til indsigtsfulde samtaler og forbered dig på at være en del af dette enestående event i Athen!

Rasmus Halkjær Pedersen
Rasmus Halkjær Pedersen
Sales Manager D-A-CH and Benelux
WERDs kontor

"Vi er glade for at være en del af en begivenhed, der hylder IT-industrien med en sammenkomst."

- One WERD

Information om det European Broker Meeting

Dato
D. 27 og d. 28 October 

Åbningstider
09.00 - 18.00 (forventet)

Lokation
Syngrou Avenue 89-93, Athena 117 45
Athens, Greece

Event link

European Broker Meeting: Samler industriens ledere

Mød hinanden og udforsk de nyeste trends inden for computerhandelsindustrien

Det European Broker Meeting er en enestående netværksoplevelse og en fantastisk begivenhed for computerhandelsindustrien, der tiltrækker en forsamling på over 600 deltagende årligt. Årets begivenhed bliver ingen undtagelse, da den samler industriens ledere, eksperter og entusiaster til meningsfulde diskussioner, samarbejder og deling af indsigt.

Dette arrangement finder sted i Athen og giver dig en chance for at dykke ned i de nyeste trends, innovationer og strategier, der driver industrien fremad.

Deltag i diskussioner, få fat i værdifulde markedindsigter og skab forbindelser, der virkelig kan løfte din virksomhed til nye niveauer.