WERD Dedikerer en Dag til Værdierne

Lær hvad vi står for

Vi har fokus på vores værdier

Vores fire grundlæggende værdier - passion, effektivitet, teamwork og tillid - har været en integreret del af vores virksomhed i mange år. Disse værdier udgør hjertet af vores virksomhed og guider os i alle aspekter af vores arbejde. Men vi forstår også vigtigheden af at tage et skridt tilbage og genbesøge dem for at sikre at de fortsat er dybt forankret i alt hvad vi gør. Denne vedvarende indsats er afgørende for vores fortsatte succes og for at bevare den kultur, der gør os unikke.

Forankringen af vores værdier er med til at sikre, at vi kan levere en høj kvalitet i samarbejdet med vores kunder og leverandører. Gennem en forståelse af, hvordan vores værdier manifesterer sig i dagligdagen, kan vi skabe et miljø, hvor hver medarbejder føler sig inspireret og motiveret til at bidrage til vores fælles succes.

Vores værdier kan ses gennem vores arbejde

Vi stræber efter, at vores passion skinner igennem, så vores kunder kan mærke, at vi brænder for at finde fælles løsninger, hvor både de og vi er tilfredse. Vores kunder og leverandørers succes ser vi som vores succes. 

Vi skaber succes gennem konstant effektivitet, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering, skræddersyede prislister, være en troværdig partner og meget mere. Vi arbejder mod det mål at sikre, at vores kunder oplever den mest effektive løsning hver gang.

Det er afgørende, at hver enkelt medarbejder føler sig som en integreret del af et team, der altid er parat til at støtte hinanden og opfordre til spørgsmål, når tvivlen opstår. Vi tror på, at styrken i vores teamwork er kernen i vores succes, og at det er den samlede indsats fra alle, der fører os fremad.

Endelig er tillid en hjørnesten i vores kultur. Denne værdi er lige så vigtig som de andre nævnte, og den manifesterer sig i vores daglige interaktioner. Vi opfordrer til åbne diskussioner, hvor der er plads til alle holdninger, og hvor vi ønsker, at hver enkelt medarbejder føler sig tryg nok til at dele deres perspektiver. WERD er en inkluderende og respektfuld arbejdsplads, hvor vi stræber efter at skabe et miljø, hvor alle føler sig værdsat og hørt.

Samlet set er vores værdier ikke blot principper - de er vores DNA og fundament bag alt, hvad vi gør. De guider os i vores arbejde, vores relationer med kunder og vores samarbejde internt. Vi er stolte af den kultur, vi har skabt, og ser frem til at fortsætte med at værne om og dyrke disse værdier i vores organisation.

Vores Værdier

Passion
Vi yder en ekstra indsats - hver dag

 

Effektivitet
Vi er ambitiøse og arbejder altid på forbedring og enkelthed som kan tilføje værdi

 

Teamwork
Vi skaber succes gennem stærkt samarbejde og kommunikation

 

Tillid
Vi værdsætter forskellighed, gennemsigtighed og gensidig respekt

WERD har fokus på teamwork på temadagen

One WERD temadag

Fredag d. 15. september blev dedikeret til en temadag, hvor vores værdier stod i centrum. Gennem en række inspirerende diskussioner, refleksioner og samarbejdsøvelser blev der skabt en dybere forståelse for, hvordan vores værdier manifesterer sig i vores dagligdag.

Hver medarbejder bidrog med deres unikke perspektiver og indsigter om, hvordan vores værdier kan komme til udtryk i praksis. Denne fælles indsats og deling af tanker mindede os om, at WERD er mere end blot et arbejdssted.

Denne temadag resulterede i et stærkere bånd og dybere forståelse blandt vores medarbejdere. Vi ser frem til at integrere disse indsigter i vores daglige arbejde og fortsætte med at styrke den unikke kultur, der definerer os som en organisation.