WERD er blandt de 5 finalister i EY’s Entrepreneur Of The Year!

Blandt andet grundet stærke relationer og partnerskaber

Finalist i Københavns regionen

Vi er glade for at dele den spændende nyhed om, at WERD er blevet nomineret til den prestigefyldte Entrepreneur of The Year-pris af EY! Denne værdsatte anerkendelse er et vidnesbyrd om det hårde arbejde, dedikation og kollektive indsats fra alle involverede i WERD.

World Entrepreneur Of The Year Award er kendt som en af de største og mest anerkendte konkurrencer på verdensplan, der fremhæver iværksætteres præstationer og de udfordringer, de står over for med at etablere og lede succesrige virksomheder.

Som dansk finalist i Københavnsregionen er WERD blandt de fem bedste virksomheder, der konkurrerer om titlen som Entrepreneur of The Year i Danmark. Offentliggørelsen af de fem finalister fandt sted den 26. oktober 2022, hvilket markerede en væsentlig milepæl i vores iværksætterrejse.

At sikre sig en plads blandt de fem bedste virksomheder i regionen er et vidnesbyrd om vores teams enestående præstation, de stærke relationer og partnerskaber, vi har skabt med vores værdsatte kunder og leverandører, samt det tætte samarbejde med Danske Bank.

Til slut skal der lyde en stor tak til EYMercedes-Benz DanmarkEKF Danmarks EksportkreditDI - Dansk Industri, og Vækstfonden for at arrangere en enestående aften og gennemføre denne bemærkelsesværdige konkurrence. Det er en ære at være en del af sådan en prestigefyldt begivenhed og at blive anerkendt blandt de bedste iværksættere i Danmark.

Vi udtrykker vores største påskønnelse til alle, der har bidraget til vores succes, og vi er fortsat forpligtet til at drive innovation, vækst og ekspertise i branchen. Tak for støtten, det er en begivenhedsrig og spændende rejse vi begiver os ud på som finalist for Entrepreneur of The Year.

Hvad er EY's Entrepreneur of the Year?


Unikt globalt program, der fejrer, forbinder og støtter iværksættere, når de låser op for deres ambitioner

 Etableret for næsten 40 år siden

 Opererer i 145 byer rundt om i verden

 Opererer i mere end 60 lande og regioner

 Fokus på iværksættere og det hårde arbejde, der er forbundet med at drive en succesfuld virksomhed.

Vi er meget stolte af nomineringen, som uden tvivl er resultatet af en fælles indsats fra alle dem, der er en del af WERD.

Anders Kappel - Head of Finance, e-commerce & P&C//Partner