WERD er glade for at annoncere en helt ny webshop

Indsigt i vores webshop

Vi stræber efter at blive bedre

Vores ønsker om konstant udvikling og give vores kunder nye muligheder har ledt os på en spændende digitaliseringsrejse. Vi er stolte over at meddele, at vi nu introducerer en helt ny webshop, skræddersyet efter vores kunders behov og ønsker. Brugervenligheden og funktionaliteten har været i centrum for udviklingsprocessen, med det klare mål at gøre webshoppen let tilgængelig og brugbar for alle vores kunder.

Vi har implementeret funktioner, der giver nem og hurtig adgang til vigtige informationer som fakturaer, åbne ordrer, tracking-numre og opdaterede lager- og prislister. Dette gør det muligt for vores kunder at have fuldt overblik over deres forretning med os.

Samtidig ønsker vi, at vores webshop skal være en del af kunderejsen, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med den personlige kontakt, som vi værdsætter så højt. Vores Account Managers er stadig tilgængelige ved telefonen, klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, eller bistå med at afgive ordrer på den traditionelle måde.

Vi glæder os til at se vores kunder drage fordel af denne nye platform, der er skabt med omhu og dedikation, og som er et skridt fremad i vores fortsatte bestræbelser på at levere den bedste service og de mest innovative løsninger til vores værdsatte kunder.

Express delivery

Hurtig levering og forsendelse samme dag til hele EU

 

Products in stock

 

Ingen minimumsordremængde

 

Great customer service

 

Online eller ej – vores account managers tilbyder altid den ypperste service

 

Competitive prices

 

Stort lager med fokus på konkurrencedygtige priser

Vi er altid i udvikling

Selvom webshoppen nu er blevet lanceret, betyder det ikke, at vi stopper med at udvikle den. Vi stræber efter konstant udvikling med nye projekter, ekstra funktioner og masser af idégenerering. Vores mål er at forbedre webshoppen til glæde for vores nuværende kunder og samtidig tiltrække nye kunder, takket være en brugervenlig hjemmeside og webshop.

Vi er altid åbne for nye idéer, initiativer og spørgsmål. Hvis du har noget på hjerte inden for dette område, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at høre fra dig.

WERD udvikler en webshop